Phukets Pärlor

Phuket har länge varit en av svenskarnas absoluta favoritdestinationer under vinterhalvåret. Det är inte så konstigt med tanke på Phukets fantastiska utbud av stränder, spa, snorkling i världsklass och båtturer. Nedan går vi igenom vad du absolut inte får missa på din resa till Phuket. Vill du veta mer om vad du kan göra i Phuket? Läs mer här!

Åk ut på Scubadiving och snorkeltur.
Thailand har ett fantastiskt undervattensliv med kristallklart vatten och tropiska fiskar som bara är ett måste på din semester. I Phuket rekommenderar vi verkligen Andys Scuba Diving. Åk ut på en dagstur och få en upplevelse du aldrig kommer glömma. Ta din dykarlicens med professionella och välutbildade instruktörer i Phuket. Vill du veta mer om Andys Scuba Diving? Läs mer här!

Åk på Scubadiving i Phuket.
Shoppa till löjligt låga priser
Vad vore en semester utan shopping? I Phuket hittar du ett varierat utbud till priser som du bara kan drömma om hemma i Sverige. Skräddarsy en kostym eller bara köp ett par sköna flipflops till stranden. I phuket hittar du allt och lite till.

Finn frid ute på havet
I Phuket finns enligt många de bästa båtturerna i hela Thialand. Oavsett om du vill ha en lugn avkopplande dag med familjen eller en Booze Cruise med polarna så har Phuket något för ditt behov.
nongaming thailand bild4
Soi Dog Foundation
Denna världsskända godhjärtade organisation förtjänar verkligen ett besök. Se hur den fantastiska personalen ser till att de sötaste av hundar får ett nytt hem och för att göra deras dag ännu bättre kan du sponsra en hund idag. Gullighetsfaktor 10 av 10. Vill du veta mer om Soi Dog Foundation? Läs mer här!

Spa
Finns det något mer avkopplande än spa? Unna dig själv den lyx du förtjänar i något av Phukets högklassiga utbud av spabehandlingar. Vill du ha en helkroppsmassage, hot stone massage, Shiatsu eller taktil stimulering? I Phuket ser du till att din kropp får den vård den behöver.
nongaming thailand bild1
Stränder
Naturligtvis är en av Phukets många stränder en självklarhet på din resa. Vi rekommenderar verkligen Nai Harn Beach som är en av Thailands absolut bästa stränder.
Nai Harn Beach i Phuket.