Lär känna Krabi lite närmare

Orten Krabi är belägen längs Thailands västkust och är huvudprovinsen i Krabi. Att Krabi liknar ett rent paradis kan vi nog alla hålla med om. Ifall man befinner sig i Thailand behöver man ta sig tid till att åka och besöka denna fantastiska provins. När man är i Krabi kan man självklart ge sig ut på en upptäcksfärd eller hitta på något roligt. Du har möjlighet att hyra en egen båt eller en guide som kommer att visa dig runt i paradiset.

Här nedan finner du tips på ställen och aktiviteter som du kan göra när du befinner dig i Krabi, Thailand:

Tiger Cave Tempel

Det finns även fantastiska tempel som man kan besöka. Ett tempel ligger precis vid en grotta och kallas Tiger Cave Tempel som kan vara värt att kolla in. Utöver Tiger Cave Tempel finns även Wat Kaew Temple om du vill utforska ett större tempel.

tiger-cave-temple-krabi

Hot Springs Waterfall

För alla som gillar vattenfall finns även Hot Spings i Krabi. Hot Springs är en känd skog sominnehåller ett stort vattenfall, många turister brukar finna detta intressant och tar sig gärna en tur dit. När man befinner sig i Hot Spings blir man mycket avslappnad och kan njuta lite extra.

hot-spring-vattenfall-i-krabi

Centrum

I Krabi finns självklart även en stad som man kan gå till för att handla bland annat. Det sägs att staden inte har förändrats alls sedan många år tillbaka vilket ger en riktig thailändsk känsla. Där finns restauranger, barer, massvis med marknader,

krabi-centrum

Ge dig ut på bergsklättring

Om du ska befinna dig i Krabi under en längre period och vill ge dig ut på äventyr som kommer få ditt adrenalin att pumpa snabbare bör du kolla in bergsklättringen. Man har självklart säkerhetsutrustning på sig under tiden man klättrar.

klättra-berg-i-krabi

Åka go-kart

Hos Krabi Kart Speedway kan du åka go-kart tillsammans med din familj eller dina vänner. Krabi Kart Speedway är perfekt för dig som söker en rush mitt i all avkoppling på semestern.

gokart i krabi